torsdag 7. januar 2010

Første sjal er ferdigJeg har jo som nevnt meldt meg på to alonger i år, månedens lue, og 10 sjal i 2010. Luene er ferdig, og nå er også sjalet ferdig. Mitt første sjal ble et multnomah, ganske enkelt, men kjedelig å strikke. Oppskriften finner du her http://www.ravelry.com/patterns/library/multnomah Dette er strikket i et garn jeg ikke er helt sikker på hva er. Det er fra Dale, men er kjøpt på restesalg av min kjære svigermor, og uten magebelte. Det ligner litt på Falk. Litt over 3 nøster gikk med, på pinne nr 4. Vises her før både vask og blokking, bare så glad jeg var ferdig. Edit: Første bildet er etter blokking.

Har forresten laget en picotkant på det, i stedet for vanlig felling.

18 kommentarer:

 1. Nydelig sjal! Kanskje et jeg kan prøve meg på selv, men det så litt vanskelig ut :) Flott farge du har brukt!

  SvarSlett
 2. Det ble fint. Sikkert varmt og deilig også!
  Artig lue du hadde strikka til gutten!

  SvarSlett
 3. Kjempeflott sjal ;o) Må begynne med sjalstrikking jeg også, det er jo så mye lekkert ;o) Ha en flott dag !

  SvarSlett
 4. å det så godt å varmt ut! og fine fargen!
  angående den snøen; det snøa på Bømlo i dag! Tett i tett fremm til kl halv 12. Så nå er det mye snø her til å være bømlo.
  Kos deg med boka om lokal historien ;) Kanskje du får inspirasjon til en hardanger rose??

  SvarSlett
 5. Enda en superrask sjalstrikker! Fint ble det, likte fargen. Må nok få få fart på sjalpinnene jeg også. Ha en fin dag! :)

  SvarSlett
 6. Så mye fint du har laget. Synes sjalet ditt var kjempefint.

  SvarSlett
 7. Kjempefint sjal. Jeg har også dette på pinnene, og jeg er enig med deg i at det er et enkelt mønster

  SvarSlett
 8. Kjempeflott sjal, og jeg er i det store og hele imponert over alle dere som har som mål å strikke hele 10 sjal i løpet av 2010!!
  Har kruset meg gjennom store deler av bloggen min og fått sett masse fine ting, takker for linken til luen med hals under her, den har kommet på listen over ting jeg har lyst å gjøre :-) Ha en fin helg

  SvarSlett
 9. Fint sjal, og det blir nok enda finere når det er blokket. Godt å bli ferdig med kjedelige strikketøy, de ender så lett som UFO-er. Da er dette reddet! :o)

  SvarSlett
 10. Det ble lekkert, så det er jammen bra du overvant kjedlighetsfasen :)

  SvarSlett
 11. Flott sjal du har strikket!

  SvarSlett
 12. Å, så lekkert sjal, helt nydelig!

  SvarSlett
 13. Sjalet ditt ble jo kjempefint! og det er ett flott sjal selv om det kan være kjedelig :) Jeg har jo også laget multnomah, men mitt er fortsatt i fosterhjem hos min LYS :) Ha en flott dag, klem

  SvarSlett
 14. Du verden så flott sjal. Det er så mange flotte sjal der ute nå at en kan helt miste pusten... Ditt var hvertfall flott. Blir nok godt og varmt også.

  SvarSlett
 15. det sjalet var jo aldeles nydelig!

  SvarSlett
 16. Det var et nydelig sjal! dere er tøffe som skal strikke 10 sjal i løpet av året! Hyggelig at du vil være med på jubileumstrekningen min!

  SvarSlett
 17. Herlige sjal du har lagd , må se og få knekt denne sjal knuten... får det liksom ikke til, og så er det så mange fine jeg kunne tenke meg å strikke...
  Herlig Ha en fin uke...

  SvarSlett