lørdag 23. juni 2012

Lite nytt under solen

Eller sol og sol...
Er strikkelei, forumlei og blogglei. Vært det en stund nå, så forhåpentlig er det snart over. Har iallfall strikket litt i det siste, det tyder bra.


Først strikket jeg Bittami sine Little Miss Summer Anklets. Strikket i FOTnote fra Mauds, en rest jeg hadde liggende. Mønsteret var jeg så heldig å få tilsendt av Bittami. Hun lager utrolig mange flotte mønster. Bare ta en titt på designsiden hennes på Ravelry. Mønsteret kommer absolutt ikke til sin rett på mine bilder. Dårlige bilder, og et garn som gjemmer det flotte mønsteret. Brukt ca 42g garn her.


mono sine nydelige pulsvarmere. Disse har jeg strikket et par ganger før. Gøy å strikke, enkelt å følge mønsteret, og fort gjort. Strikket her i rosa Drops alpakka, pinne nr 3mm. Kanten er noe mer buet enn bildene tilsier, de er litt stramme til meg. Derfor går nok disse i gavekassen. Litt over 25g gikk med

Nå har jeg meldt meg på 26 PP på ravelry. Det vil si at jeg i løpet av det neste året. Dette starter 1. juli og pågår til 30. juni neste år. Noen er enda galere enn meg, og strikker 52 par i løpet av året. Så får vi se, om jeg kommer i mål.

Riktig god sommer til dere alle, når sommeren måtte komme

7 kommentarer:

 1. Det var da mye fint! Likte spesielt de pulsvarmerne;)

  SvarSlett
 2. Modig gjort Gyldenkron, å melde deg på 26pp. Vurderte det samme et lite øyeblikk, men heldigvis gikk øyeblikket veldig raskt over så jeg slapp med skrekken. Sånne alonger er kjempemorsomme før jeg begynner å føle presset - Deretter blir alt bare et slit (mest inne i mitt hode). Så jeg koser meg med å beundre alle dere flinke alongstrikkerne og så tutler jeg med egne strikkepinner i eget tempo. Det passer best for meg :-)

  Ha en fin st.Hans- aften :-)

  SvarSlett
 3. Lekre saker!! De ankelsokkene er nydelige, må nok prøve meg på dem en gang jeg også.
  Pulsvantene falt jeg pladask for! Syns farge og mønster passet utrolig godt sammen!

  SvarSlett
 4. Du er ikke alene om å være forumlei, blogglei og strikkelei for tia! Driver og jobber meg pent tilbake jeg også... Så fint du er på gli igjen da :) Nydelige sokker og pulsvarmere:D

  SvarSlett
 5. Hei! Her var det mykje fin strikking! Og så bra at du fekk hjelp til å få tilbake følgarfunksjonen!!

  SvarSlett
 6. Solen kunne vi gjerne sett mer til ja. Men det er i alle fall bra
  strikkevær. ;) Fine ting du har laget.

  God sommer!

  SvarSlett