søndag 21. november 2010

Kaptein Sabeltann er kommet til ossBestevennen til lillevennen vår har en mormor, som er en racer på å strikke. Og hun skulle strikke Kaptein Sabeltann til sitt barnebarn. Da måtte jo jeg og strikke denne, så guttene kan ha like gensere i barnehagen. Logisk, ikke sant? Vel, jeg ante jo ikke hva jeg hadde i vente, og glad er jeg for det. For dette var litt mer pirk enn jeg er vant til. Til tider strikker man med 6 nøster samtidig, frem og tilbake, og det er jo da nødt til å bli floker og vas. Resten av familien har gledet seg til at jeg skulle bli ferdig med denne genseren, så de slipper å høre på meg som ikke er heeelt tilfreds. Nå er ønsket deres gått i oppfyllelse, genseren er ferdig!! Ja, det skal være noen ringer og knapper som skal sys i, men jeg er ikke så sikker på om jeg gjør det.
Strikket i Dale sitt Freestyle. 4.5 nøster svart, og to nøster rødt. Ett og et halvt nøste gult, og et halvt nøste hvitt. Strikket på pinne nr 3.5 og 5mm.

20 kommentarer:

 1. Den var kjempestili! Det er tydelig at du har lagt den noen timer med jobb, men kan tenke meg at den lille gutten din er overlykkelig :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med et ferdig prosjekt. Kan tenke meg at det var mye jobb med denne. Nå kan guttene i barnehagen være tøffe sammen :D Ønsker deg en fin søndag :D

  SvarSlett
 3. Kjempefin genser du har strikka:)

  SvarSlett
 4. kjempe fin! Alle gutters drømm den der vil jeg tro! Ha en flott søndag :)

  SvarSlett
 5. Å den var fin. Har tre guttebarnebarn, hadde vært noe til dem. *Tenker meg om*

  SvarSlett
 6. Kjempeflott Sabeltann genser ;o) Junior blir sikkert kjempeglad for denne...og da er det verdt alle knuter og floker ;o))) Ha en flott søndag!

  SvarSlett
 7. stilig genser. Tålmodighetsprøve å strikke

  SvarSlett
 8. Flott genser, litt av ett arbeid =)

  SvarSlett
 9. Dette var da vel verd all strev, hehe.
  Slike genser er jo kjempepopulære for småtasser, så kan godt forstå at sabeltann kom på pinnene :-)
  ha en fin strikkesøndag

  SvarSlett
 10. Gratulerer! Imponert over at du bestod! Det hadde ikke jeg gjort... hehe. Nå blir det nok stas for guttene å gå med samme genser!

  SvarSlett
 11. Så flott genser du har laget, jeg har en liten gutt som ønsker seg veldig en slik genser, men oppskriften er så vansklig å få tak i. Så derfor, med fare for å være litt direkte, kunne du ha sendt den på mail, jeg betaler gjerne for den.

  carina.orfjell@gmail.com

  Da hadde 4åringen min blitt glad.
  på forhånd takk =)

  SvarSlett
 12. Heisann! Kjempe fin genser du har laget! ser også at det er vanskelig å få tak i mønster til denne og jeg har en gutt på 4 år som så veldig ønsker seg en sånn... Har du mønsteret ennå? Hilsen Ann-Katrin :)

  SvarSlett
 13. Så flott genser- er 110% sikker på at gutten blir så glad!!!:)
  Lurer virkelig på om det fins luen også? Min sønn elsker K.S også og ønsker seg en lue. Fant ikke på nettet, lurer på om du eller andre damer har sett noe sånn? Ha en fin mandag:) Hilsen Helle Chr.

  SvarSlett
 14. Hei. Kjempe fin genser! Jeg er på jakt etter oppskriften. Har tatt kontakt med dalegarn og drops. men oppskriften er ute av produksjon.
  Har du fortsatt mønsteret? Blir sjele glad for å få tak i dette.
  janehelenholm@hotmail.com

  klem fra jane helen

  SvarSlett
 15. hei, kjempefin genser :D har du mønstere enndå? hadde det vært mulig å få den ?? :)
  hadde vært suppert :)

  marte.brekke@haugnett.no

  SvarSlett
 16. Jeg hiver meg på bølgen om å spørre å få sendt mønster? Var jo døds kul genser! :) Maren.vat@gmail.com hadde både mor å sønn blitt såå glad :D

  SvarSlett
 17. Hei e d mulig å spørre om mønster? :) Har ett barnebarn som e så gla i Kaptein Sabeltann. Å mønstra e jo umulig å få tak i :(

  anmari-p@online.no

  SvarSlett