lørdag 24. desember 2011

Riktig god jul til alle mine lesere

Ja, så er jula her igjen. Og i dag skal skuldrene senkes, og tida skal bare nytes. Førjulsstria har vært litt annerledes i år, siden mannen har tilbrakt en god del av tida på sykehus. Heldigvis fikk han komme hjem en uke før jul, så da er siste rest unnagjort.
Juletreet er pyntet (endelig ekte tre, etter mange år med plast. Ikke si til mannen at jeg klør i nesa av det, for da blir det ikke ekte tre til neste år ;)
Og en del av pakkene er lagt under. I går skulle jeg koke julegrøt, og det tok sin tid. For samtidig så kokte jeg mandler til skolding. Og når jeg slo av den plata, så hadde jeg jo slått av grøtplata også. Etter en halv time med røring i en grøt som aldri kokte, da fant jeg det ut *klaskepanna*
Og i dag, så skulle jeg piske krem til risgrøten. Jeg satte den på i min trofaste Kenwood, og gikk for å sette på film til lillegutt. Og når jeg kom tilbake, så hadde jeg laga smør *dobbeltklask* Heldigvis hadde jeg masse fløte, som jeg hadde tiltenkt kakao i morgen, men pytt sann. Nå overlater jeg resten av matlaginga til mannen, for pinnekjøtt og kålrotstappe er hans spesialitet.

Da vil jeg bare si; Riktig god jul til alle, og håper pinnen går i romjula, til akkuratt det du ønsker deg.

7 kommentarer:

 1. Ønsker deg og dine en fredfylt og koselig julefeiring :D

  SvarSlett
 2. God jul til deg òg!
  Det er berre å senka skuldrene uansett, for jula kjem uansett. Og skulle grauten brennast og føyten verta smør, så hadde det vore ei jul du iallefall hugsa ;o)

  SvarSlett
 3. Flott juletre. Ha en fortsatt god jul

  SvarSlett
 4. Ønsker deg en fortsatt god romjul:)

  SvarSlett
 5. Hihi, når det først går galt, går mer galt samtidig :)

  SvarSlett
 6. Ønsker deg en fortsatt god jul og et godt nyttår!

  Jeg fikk en liten støkk da jeg så bildet ditt, for det kunne (ved første øyekast) vært bilde av treet hjemme hos meg! Både gardinstang og gardiner ligner, treet er heller ikke ulikt :-)

  SvarSlett