søndag 19. august 2012

5/26 Skeive sokker igjen

Dette garnet fikk jeg i posten av Mono. Misti alpaca, et garn jeg ikke har prøvd før.  Nydelig garn, mykt som smør, og lett å strikke med. Disse sokkene skal i retur til Mono, en liten byttehandel. 
For bare se hva som kom i posten til meg en dag.

3 nøster misti alpaca, to nøster sandnes alpakka, 3 nøster arwetta, og et nøste håndspunnet garn. Maskemarkører, og ikke minst et håndvevd sjal. Garnet i sjalet er stort sett håndspunnet, og deretter vevd til et nydelig sjal. I pakken lå også et smykke til meg, av farget fossil og rav. Og et smykke til hunden, med rav som gjør at ikke flått biter på henne. Jeg er månebedotten! 
Sokkene er strikket på pinne nr 4.5mm og 100g gikk med


4 kommentarer:

 1. Jøje-meg her var det mange flotte sokker og mye fint garn. Jeg skjønner godt at du støttet meg i nytt garnkjøp, for du er visst ikke så ulik selv ;-)
  Kjøp i vei - garnet kommer til nytte. Du er rågod på både sokkestrikking og garnslanking :-)

  SvarSlett
 2. Så mye flott garn :-)
  Fiiine sokker !

  SvarSlett
 3. Gleder meg til flotte sokker!!! =)

  Det var så lenge siden jeg hadde sendt av gårde hobby-pakke, så det tok kanskje litt overhånd her. Det er jo så artig!! Jeg fant faktisk frem enda et par nøster, men fikk ikke trykka de inn i esken! *ler*

  Husk å snurre litt på ravsmykket på hunden, så hjelper dere til med å lade opp steinene! =)

  SvarSlett
 4. Flotte sokker - disse skulle jeg strikke men fant ikke ut av hva jeg skulle gjøre rundt hælen så det ble vanlige sokker istedet.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett