mandag 5. april 2010

Månedens luer på NSFTo av månedens luer er ferdige. Merk: de er ikke vasket og blokket, så mønstrene kommer ikke helt til sin rett enda. Den lilla er en lue med bølgemønster fra Drops. Strikket i DSA tynn alpakka, pinne nr 3 og 3.5. 50g gikk med. Den andre er strikket med Viking Balder på pinne nr 7. Dette er en Teshas baggy lue. En veldig enkel og fin lue. 91g gikk med her.
Enda har jeg flere oppskrifter igjen denne måneden, kanskje jeg strikker noe mer? Mono har gjort en formidabel jobb med denne alongen, all ære til henne.

11 kommentarer:

 1. Så flotte luer,du har strikket.

  SvarSlett
 2. Kjempeflotte luer du har strikket ;o) Enig med deg at Mono har gjort en kjempebra jobb med alongen ;o) Og takk for hyggelige kommentar oss meg ;o) Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Kjempeflotte huer!! Ha ein fin dag.

  SvarSlett
 4. Hipp hopp bloggen din er jammen topp = 0).
  Så kjekt å finne en så fin blogg, at den i tillegg er "lokal" gjør jo at det er ekstra stas. Mange fine ting du har laget.
  Fint innlegg om velta løo. Var nok ikke så heldig som deg, angående gevinst. Men det gjør ingen ting når en er på en så koselig plass. Kanskje vi treffes på strikkekafe på vetla løo på torsdag ?
  Hilsen Wenche

  SvarSlett
 5. Flotte luer! Og jeg henger meg med på at Mono fortjener mye cred for innsatsen sin! Håper jeg rekker å strikke den øverste luen denne mnd :)
  Ha en fin dag!!

  SvarSlett
 6. Kjempefine luer! Lurer på om jeg må strikke med Teshas baggy lue igjen, og se om jeg kan få den mer baggy...

  SvarSlett
 7. Supre luer, skjønner bare ikke hvordan du fåt tid til alt.

  SvarSlett
 8. Hei!

  Hyggelig å høre om påsken din! :)

  Du har som vanlig ikke ligget på latsiden når det kommer til strikking!

  Ha en fin uke!

  Klem pink lady

  SvarSlett