søndag 6. februar 2011

DSA Nanuk
Dette garnet er kjøpt inn via en klubb, som skal strikkes til en julemesse til inntekt for en god sak. Jeg har sagt at jeg kan strikke opp to poser a 10 nøster, og her er litt av det som er ferdig. Sjalet skal få noen frynser, men det venter jeg med til jeg har strikket opp alt, sånn at jeg ikke sitter og mangler noen meter. Garnet er Nanuk fra DSA (kjøpt gjennom familienslillebutikk.no) som jeg har hørt har gått ut av produksjon. På en måte kan jeg forstå det, siden garnet er litt tungt å strikke med. Men akk så nydelig mykt. Det er jo alpakka 100%, og det sier jo sitt. Oppskriftene er funnet her . Lua er strikket på pinne nr 6mm og 75g er brukt. Vottene er også strikket på pinne nr 6mm og 100g er brukt. Sjalet skulle strikkes på pinne nr 10mm, jeg har brukt 9mm siden jeg ikke hadde tykkere rundpinner. 200g er brukt på det. Sjalet er også ikke strikket helt etter mønster, siden det etter mønster skulle ha fargeskiftene på begge sider. Det hadde nok blitt finere og mønsteret kommet bedre frem om jeg hadde hatt tykkere pinner. Absolutt deilig mykt og varmt. Et nytt sett er ferdig, med lue og votter. Sjalet dropper jeg...

13 kommentarer:

 1. Skal si du er effektiv for tida!

  SvarSlett
 2. flott sett da. Ser virkelig varmt og godt ut også!! Og den pac-manluen er kjempe tøff!! Alle voksne gutters drømm den der vil jeg tro? ha uansett en flott søndag :)

  SvarSlett
 3. Du er bra snill som strikker opp 20 nøster til et godt formål!
  Gratulerer med ferdig SL! Den ble lekker!

  SvarSlett
 4. God søndag og takk for hilsen i bloggen min. Så flink du er som strikker til en god sak, jeg rekker ikke det desverre. Men har som mål å strikke noe til de premature som Vibbedille samler inn til.

  SvarSlett
 5. Hei.Så mye fint.Kjempe fint.Nydelige farger.Ønsker deg en riktig fin Søndag.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 6. Søtt sett. Har aldri strikket av det garnet. Det så spennende ut!

  SvarSlett
 7. WOW, for et lekkert sett du har laget:-))

  SvarSlett
 8. Så fint settet ble!!
  Ha en super uke! :)

  SvarSlett
 9. Så flink du er. Et herlig sett du har strikket. Du får nok resten av garnet til å gå unna også tenker jeg. Lykke til.

  SvarSlett
 10. Garnet ser ut til å gi gode og myke plagg. Kjempefine.

  SvarSlett
 11. Friske og fine fargar, og som du seier, alpakka er mjukt :o)

  Mål på Fana-gensrane har eg skrive ned under innlegget på bloggen min nå, så det er berre å sjekke om dei kan vera av interesse :o)

  SvarSlett