søndag 20. desember 2009

Enda et par restesokker


Sitter på gjærdet og venter på at neste år skal starte. For da skal jeg strikke både luer og sjal. 10 sjal i løpet av året, og 12 luer i løpet av året, to alonger jeg har meldt meg på. Og siden jeg venter på dette, så blir det litt restestrikk i mellomtida. I går ble jeg ferdig med et par sokker i str ca 35. Er nok safirgarn denne gangen og. Strikket på pinne nr 4.


Ved siden av, ligger dagens kalendergave, søte, rosa perler.

9 kommentarer:

 1. Oi, to alonger! Det er ikke værst! Tør ikke å bli på en engang jeg da;) Fin kalendergave du har fått! God jul til deg og dine om vi ikke snakkes før jul! Det går jo så fort!

  SvarSlett
 2. Så flink du er til å bruke opp restegarn! Deilig å få brukt opp litt. Jeg skal også være med på 10 sjal i 2010, det blir spennende. Holder meg til en jeg da! :)

  SvarSlett
 3. Flotte restegarnsokker. Du er flink som bruker opp restene dine :-) Jeg har mye å lære der :-~

  SvarSlett
 4. Hehe, to alongar blir ganske styrende for strikkinga di det neste året:) Eg har vore med på pulsvarmaralong eit år og luealong i år, men eg trur eg skal vente litt med å melde meg på neste år. Det er noko med å ha tid til å strikke på innfall;)

  SvarSlett
 5. Ja det må jeg si er tøft gjort Gyldenkron *fnis* Jeg er også med på luealongen, men tenkte meg til og med lenge om før jeg ble med på "bare" den! Du er jo en racer med pinnene da, så du fixer det nok ;)

  Riktig god jul til deg og dine!

  Julehilsen fra Strikketussa

  SvarSlett
 6. Så flink du er til å bruke rester. Lykke til med begge alongene, da.

  SvarSlett
 7. Ja, det blir vel styrende for strikkinga mi, disse alongene. Men det blir jo kos og. Luene tenker jeg er ferdig på et par dager, sjalene kanskje en uke. Og da har man jo to uker til den mnd, som man kan strikke annet *lol*

  SvarSlett
 8. Godt nytt år!
  Jeg elsker restesokker! Syns det er så god bruk av restegarn, og så blir jo sokkene så unike. Med barn i skolen (før barnehagen) setter man pris på at barna har litt unike sokker. De forsvinner ikke så lett da de er lettere gjenkjennelig og folk stort sett ser at de ikke tilhører deres eget barn.

  SvarSlett
 9. Dette minner meg på at jeg må strikke opp alle restene mine... Sorterte alt garnet før jul, så er jo egentlig bare å begynne ;)

  SvarSlett