tirsdag 19. oktober 2010

Marius til jenteneJenta vår fikk Mariusgenser for en stund tilbake. Garnoverskuddet har ....*kremt*....*host*.... blitt liggende i en pose på soverommet. I går tok jeg en oppryddning på soverommet, og la alt garnet (var ikke bare restene etter mariusen, fant jeg ut) og la i garnkommoden. Og i posen med mariusrestene, der dukket det opp en ufo. Eller, ufo var det ikke, men trådene var ikke festet. Jeg hadde strikket dette som et pannebånd, men hvor jeg har vært i tankene når jeg strikket det, det vites ikke. For det passer kanskje på en babyborndukke.... Men som sjal til hunden, der passet det perfekt! Og selv om det ikke ser sånn ut her på bildene, så liker hun faktisk å ha det på. Så nå er jentene matchende :)

12 kommentarer:

 1. Så stilig! Skulle ønske kattene mine ville ha Mariushals :)

  SvarSlett
 2. Stilig! Artig å gå tur med matchande klede :)

  SvarSlett
 3. Så herlig hund med flott Marius sjal.Ha en flott dag.

  SvarSlett
 4. så moro da! At jenta og hunden er like;) Kjempe fine var de:)

  SvarSlett
 5. Stilig! Vurderte en stund å lage genser til hunden vår mens den levde. Men kom frem til at det ville vært smør på flest etter som hun var en border collie og hadde mer enn nok pels.

  Ønsker deg en herlig dag!:)

  SvarSlett
 6. Hei.Så koselig.Hunden ble kjempe fin.Nydelig mønster Marius mønsteret.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 7. Så søt hunden ble i marius genser. Flott genser er også !

  SvarSlett
 8. Så søtt! Kreativ ide å gi det til hunden :-)

  SvarSlett
 9. Nei så stilig! Ja, de matcher!

  SvarSlett
 10. Stilig! =)))))
  Får ikke halsbetennelse frøkna nå ;)

  SvarSlett