mandag 4. oktober 2010

Sokker


Ja, til og med MANNEsokker. På pinne nr 2.5mm... Garnet er online, fått i gave fra give away hos Fjellrosa. Nesten 100g gikk med, men det var pga når første sokken var ferdig, så oppdaget jeg at det var et skrapt fargeskift akkuratt i avfellinga. Det så nesten ut som at tåa var stoppet. Så når sokk nr 2 var ferdig, så måtte jeg ta opp igjen første tåa. Og etter den var ferdig, så oppdaget jeg at jeg hadde mistet noen masker, så hele tåa rakna. Da var det bare å ta opp igjen, og for å ikke miste masker, så tok jeg opp igjen hele tåa, fra før fellingen. Dette blir nok en julegave, tenker jeg.

8 kommentarer:

 1. Sokkene ble fine og det er litt av en jobb å strikke til herre på pinner 2.5!

  SvarSlett
 2. Hei.Kjempe fine sokker.Nydelige farger og mønster.Ønsker deg en riktig fin Mandag.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 3. Mannesokker med komplikasjoner! Men de ble fine til slutt takk og pris:-) Stilig heklehals under her også.

  SvarSlett
 4. Flotte sokker. For en tålmodighet - herresokker på p.2,5

  SvarSlett
 5. Sokkene ble i alle fall fine til slutt da. :o)

  SvarSlett
 6. ja nå strikker a sokker også nå;) Du er en 1000kunstner;)

  SvarSlett
 7. Så kjekt at du ble inspirert til å bake kanelsnurrer! Du spør om jeg pensler med noe. Nei, det gjør jeg ikke. Smøret i fyllet sprer seg litt når bollene kommer i ovnen, og perlesukkeret limes fint fast.
  Lykke til :)

  Den som får disse sokkene i julegave er forresten veldig heldig. Herlige farger! Blir imponert over at du strikker herrelester på så tynne pinner; det må ha tatt sin tid, ja. Særlig når du ble plaget underveis...

  Pludrehanneklem

  SvarSlett