lørdag 15. oktober 2011

Interiør - pute


Fant denne oppskriften i et Familien, og syntes den var så søt. Bestilte Polaris fra Drops, og satte igang. Var litt som å strikke med staur, på pinne nr 12mm. Strikker nå med 2.5mm, litt av en overgang. ca 700g gikk med, så det ble en ganske kostbar pute. Fylt med en silkepute fra Europris. Skulle hatt en pute inni som var litt større, men det får bli neste gang.
Oppskriften kan finnes her

13 kommentarer:

 1. Hei! Så kjekt du ville bli med på giveaway! Det går veldig bra med meg. Har begynt i ny jobb nå i høst og stortives. Nå sitter jeg på flybussen og i kveld ankommer vi Kreta! Lovely;) God helg til deg. Klem

  SvarSlett
 2. Stilig pute!! Takker også for at du tok turen innom meg å blir med på mitt julekalenderlotteri:) Du er jo ellers også flink til å legge igjen spor i kommentarfeltet - setter stor pris på det:) Ha en hyggelig lørdag:)

  SvarSlett
 3. Så fin pute du har strikket. Nydelig farge du har valgt.
  Ha en fortsatt fin helg.

  SvarSlett
 4. Kjempefin! Må få ut fingeren å få strikket noen puter. Det er jo så fint!

  SvarSlett
 5. Kjempefin pute. Ønsker meg en, jeg også. Men akkurat nå har jeg ikke tid. Tror muligens at det må bli en med tynnere pinner! Selv om det går fort, syns jeg det er tungt å strikke med så tykke pinner! Ha en fin søndag! :-))

  SvarSlett
 6. Lekker pute!!
  Kanskje jeg må strikke meg noen jeg og?
  Takk for inspirasjon :)

  SvarSlett
 7. Ta en kikk innom meg, du vant ikke julekalender , men fikk en liten trøstepremie. Send meg adressa di på mail: brithest@hotmail.com så blir det pakke når det nærmer seg jul likevell.)

  SvarSlett
 8. Flott pute! Kjempefint med fletter, tror jeg må ha en slik pute i sofaen min også;)

  Takk for at du deltar på mitt bloggloteri:)

  SvarSlett
 9. Den var skikkelig fin. Du er så veldig produktiv.

  Hilsen storesøster, Jentan på landet

  SvarSlett