lørdag 28. januar 2012

Pelle votter nr. 3

Når jeg hadde først gjort tabben med å strikke en vott på for små pinner, så måtte jeg jo strikke en makker til den. Så i stedet for ett par i grått og svart, ble det to.
Strikket i Pt2 på pinne nr 2.5mm.

17 kommentarer:

 1. Så flink du er som ordner opp. Tenker at jeg selv kunne nok blitt så irritert at jeg hadde gitt opp hele votteprosjektet.. God helg =)

  SvarSlett
 2. To par votter er ikke dumt det, disse ble fine. Og så slipper du å irritere deg over en enslig vott uten partner. Bra jobbet. :)

  SvarSlett
 3. Surt når man oppdager at vottene ble forskjellige, men nå når det er to komplette par er jo alt bare flott! Nydelige votter med fint mønster...

  SvarSlett
 4. De er jo kjempeflotte. Kan aldri tenke meg at du "brenner inne" med et ekstra par :)

  SvarSlett
 5. Søte! Klart du ikke kan ha liggende en enslig vott :)

  SvarSlett
 6. Så flotte og ikke minst spesielle.
  Annelive

  SvarSlett
 7. Så utrolig søte disse vottene var :)

  SvarSlett
 8. Å ,så skjønne votter! Jeg som har to svarte pusefrøkner, skulle hatt noen slike.
  Jorda, jeg har, som din mor, super utsikt til fuglebrettet fra kjøkkenvinduet, så der sitter jeg mange stunder hver dag og kikker :)

  SvarSlett
 9. Deilig med to par votter da. Og for noen kule votter. Har ei kattegal søster som sikkert ville likt de. Har bokmerket oppskriften, så håper jeg at jeg husker dem når det nærmer seg jul igjen!

  SvarSlett
 10. Vottene ble flotte - alle fire. Slike tabber er fryktelig irriterende, men du hadde i det minste tålmodighet til å strikke et ekstra par :)

  SvarSlett
 11. Så flotte votter!

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 12. Selvsagt kan du det. :)) Jeg har ikke tenkt over at du ikke har blogget en gang, så det går veldig bra. Veldig hyggelig å høre at premien fallt i smak og er godt brukt. ;))

  Fantastisk flotte votter. :))

  SvarSlett