onsdag 4. april 2012

Påskeaktivitet


Vi har blåst egg, og vi har malt på de. Dette har blitt en tradisjon, helt fra eldstejenta var lita. Tror kanskje vi har hoppet over et år eller to når vi har feiret i campingvogna, men da har vi dekorert plastegg. Det blir ikke det samme. Begynte med vannfarger, men det holdt ikke. Så da brukte vi fingermaling. Umulig å få jevnt, umulig å lage mønster, men akk så moro. 


Linselusa er selvfølgelig med på bildene, som vanlig. For dere som tror jeg plasserer henne der, så tar dere feil. Hun kommer som en pil, når jeg setter noe ned som skal tas bilder av. 


Og sånn ser det ut i stua. Jeg og minstemann var og klippet litt bjørkeris som vi festet de i. Vi fant noen busker med "pusekatter" på, men de ville ikke minstemann høre snakk om at vi skulle klippe, de skulle få være på treet. Men bjørk var og. 


Ønsker alle mine lesere en riktig god påske. Her skal vi nyte dagene hjemme, med litt bunadsklargjøring, husvask, bordkortlaging og kakebaking. Og selvfølgelig påskekrim, monopol og yatzy

7 kommentarer:

 1. Linselusa er iallefall fotogen! ;o)
  Det er kjekt med måla påskeegg. I år kjem me nok ikkje til å måla, men eg har kjøpt 'eggevester' som skal brukast når me skal på tur og koka påskeegg..
  Ønskjer deg og dine ei flott påske!
  Siri

  SvarSlett
 2. Så fine egg! Vi har alltid malt egg - men nå er det slutt på det. Men jeg har klart å ta vare på eggene og siden vi ikke kan ga bjørkeris inne så legger jeg dem i en glassbolle - der gjør de seg ganske så bra.

  God påske!

  SvarSlett
 3. Så fin "linselus" du har! :-)

  SvarSlett
 4. Får sånn herlig vååtstemning av bildene dine. Fin hund forresten.

  SvarSlett
 5. Skulle være vårstemning:))

  SvarSlett
 6. Så flott et påsketre!
  Angående plakatspørsmålet ditt.
  De supre fugleplakatene jeg har, har jeg handlet hos natur og fritid. Plakatene er kjempefine, og har en hyggelig pris. Angående humleplakaten har jeg tenkt å kontakte artsdatabanken og høre om de vil sende meg en plakat, mot porto. Jeg har heller ikke anledning til å hente en selv.
  Link til natur og fritid her:
  http://www.naturogfritid.no/default.asp?var=!var!Gaveartikler!plakater_spill!plakat!&rstadv=J&VS=liste&VL=T

  God helg!

  SvarSlett
 7. Tradisjon er trivelig!

  Vinhønene dine er så artige - minner meg på at det er ei jeg kjenner som absolutt skulle hatt en sånn. Mannen hennes påstår hun blir en "tullhøne" etter et par glass vin ;)

  SvarSlett