lørdag 2. april 2011

Så ramla jeg utpå...Susan har satt i gang en ny along, nemlig å hekle teppe sammen. Og jeg falt for fristelsen, på tross av at jeg ikke kan hekle. Jeg skjønner aldri hvor jeg skal slutte en omgang og starte en ny *rødme* Etter mange YouTube-forklaringer, og "inn-med-teskje-metoden" så har jeg klart å hekle 10 ruter *yeih* Tanken er at jeg skal bruke restegarn, men hvordan vil det se ut tro? Bare rot med alle mulige farger? Nå går det i brunt, grønt, blått i ulike nyanser, skal jeg fortsette slik? Da ender jeg opp med å kjøpe mer garn..... Eller skal jeg som planlagt bruke rester i alle mulige farger? Hmmmm.

18 kommentarer:

 1. Det blir jo fint! Liker fargene du bruker:)
  At du ikke kan hekle,stemmer ikke,det ser vi jo her...hehe. Fortsett du,dette blir fint:)

  SvarSlett
 2. Må si du har gjort en kjempe jobb dersom du ikke kunne strikke fra før. Jeg synes du skal fortsette med planen med å bruke restgarn. synes det ser kjempefint ut jeg. Kjekt å bruke opp restgarnet på noe også..

  SvarSlett
 3. Lappene ser kjempefine ut og jeg har akkurat det samme problemet med hekling. Skjønner ikke når rundene begynner og slutter og gjør bare sånn jeg tror. Derfor hekler jeg nesten ikke heller, men alle hekleteppene rundt omkring frister må jeg si.

  Fine farger foreløpig, men blir nok fint med flere farger også.

  Ha en god helg! :)

  SvarSlett
 4. Nydelige lapper i nydelige farger!

  SvarSlett
 5. for noen flotte farger sammen!! Og dette klarte du jo supert. Alltid kjekkt og mestre noe nytt. ha en flott lørdag :)

  SvarSlett
 6. Flotte lapper som sikkert blir et flott teppe. Tror jeg må legge den linken til favoritter. Kanskje jeg etterhvert kan lære meg å hekle ;-)

  God helg, og takk for besøk og koselig kommentar

  SvarSlett
 7. Du klarer alt du prøver på, snuppa! Flotte lapper i herlige farger! =)

  God helg!

  SvarSlett
 8. ååå, de lappene er jo kjempefine da! klart du kan hekle!:D Nydelige farger, og jeg synes også du skal fortsette planen om å bruke restegarn! Blir tøft med flere farger - også er det jo så utrolig greit å få brukt opp restegarnet!;)

  SvarSlett
 9. Dette blir bra! Flotte farger i rutene dine:)

  SvarSlett
 10. Kjempeflotte farger!
  Du er jo flink å hekle du :-)

  SvarSlett
 11. Kjempeflotte lapper! :) Jeg holder også på med et sånt teppe. Har maaaange lapper, men plutselig husker jeg ikke hvordan jeg begynte på en lapp, så nå står jeg bom fast. :/ Har mista oppskrifta også, så jeg aner ikke hvordan jeg skal gjøre det ferdig. hehe

  SvarSlett
 12. Synes disse ble kjmpelekre jeg Gyldenkron :)

  SvarSlett
 13. Dette blir kjempeflott! Nå vet jeg ikke hvor mange lapper du må ha før teppet blir ferdig, men jeg er helt sikker på at du får heklingen inn i fingrene underveis sånn at du slipper å lure på hvor omgangene starter heretter =D

  SvarSlett
 14. Ååååh så flotte lappene dine er! Fargene er kjempefine!!! nå kan du ikke si att du ikke kan hekle lenger- for det KAN du!!!

  Klem :)

  SvarSlett
 15. Teppet blir kjempeflott! Når jeg har fått vite kjønnet på babyen vår, skal jeg også hive meg ut på bestemorsrutene.

  SvarSlett
 16. Kjempe fine lapper! DU kan det du da! Jeg driver selv med ett teppe i oldemorsruter;) Ganske gøy;)

  SvarSlett
 17. Du har jo produsert en liten stabel alt jo! :) Så flink du er til sånt du ikke kan ;-)

  SvarSlett
 18. Nydelig fargesammensetning!

  Du har fått en I Love Your Blog Award! ;o)
  Se i bloggen min for info.

  SvarSlett