mandag 22. februar 2010

Bella Mittens.....igjen....


To par Bella Mittens er igjen blitt født. Disse er også strikket i Eskimo fra Drops, på pinne nr 5.5 Brukte nesten 4 hele nøster per par. Fargene lyver en del, de er mørkere enn hva bildet sier. Dette blir nok de siste Bellaene som blir til herfra, iallfall for øyeblikket. Er rimelig lei hele vottene, så spørs om jeg kommer til å bruke mine i det hele tatt, hehe. Ligger til tørk foreløpig, men skal snart flytte inn i nye hjem. Håper mottakerne blir fornøyd.

13 kommentarer:

 1. De er kjempefine! Jeg har og en plan om å lage de, men har liksom ikke kommet helt der ennå:) Herlig lue du hadde strikket til gutten din og, synd han ikke vil bruke den:)

  SvarSlett
 2. Enda flere flotte Bellaer! Jeg venter på at butikken her skal få inn Fritidsgarn slik at jeg kan få prøvestrikket et par, i tillegg ligger det et par større prosjekter foran i køen :)

  SvarSlett
 3. Så herlige votter. Ser det er mange som strikker disse for tiden, så spørs nok om jeg ikke må slenge meg på snart også :)

  Ha en flott og kreativ dag

  SvarSlett
 4. De er jo kjempeflotte..;o) Men skjønner at du kanskje er litt "lei", du har veø produsert noen av disse...men de er lekre, og må brukes ;o) Ha en flott kveld.

  SvarSlett
 5. Kjempeflotte vottar. Lurer litt på sånne egog :) Trur du eg kan strikke dei i Nepal (Drops)?

  SvarSlett
 6. JIPPI!!! dE BLE RÅFLOTTE!!!
  Du er bare så snill som gidder å strikke til meg <3

  SvarSlett
 7. Flotte bellaer du har du og - samt MYE annet flott på bloggen din!

  SvarSlett
 8. Bellas votter er fine, men alle mønstre blir kjedelige å strikke når man masseproduserer. Tipper de som får dem blir fornøyde uansett.

  SvarSlett
 9. Vottene er flotte, men jeg kan godt skjønne at du blir lei etter å ha strikket så mange.

  SvarSlett
 10. Flotte Bella votter, har ikke hatt tid til å få prøvd meg på di. Men di står på " must make" lista mi. Forresten, takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Gleder meg til å se din versjon av travelling woman :)

  Ha en toppers dag!

  SvarSlett
 11. Fine votter du har strikket. Har ikke prøvd å strikke disse jeg heller, men har planer om det. Kjempefine gaver.

  SvarSlett
 12. Nydelige votter! Jeg har ikke prøvd meg på disse enda, men kommer nok til å gjøre et forsøk om ikke lenge. De ser så flotte ut :)

  SvarSlett