tirsdag 2. mars 2010

Darth Wader Lue
Synnøve hadde laget en flott Star Wars lue, og jeg måtte bare prøve å lage en til lillegutt. Jeg fikk ikke hennes antall masker til å stemme, så jeg måtte lage den litt etter eget hode. Selve mønsteret på Darth Wader har jeg brukt det som Synnøve la ut, og maskeantallet. Ellers har jeg strikket litt som det har falt seg. Strikket med Falk fra Dale, på pinne nr 2.5 og 3. Ett nøste i sort, og et halvt i hvitt. Som dere ser, så er jeg ikke så flink til å få tråden med rundt omganene, noen gode tips til meg? Lillegutt liker den godt, og den passer godt på hodet hans. Hodet hans er altså 4 år, så den passer nok i alderen 3-5, tenker jeg.

12 kommentarer:

 1. Ahh, den lua var kul...
  Jeg måtte innom Dale og sjekke etter at du hadde lagt inn kommentaren hos meg. Det var nemlig tre hefter som lå gratis, dvs de to som ligger der er ikke fulle hefter da, men enkeltmønster.. Tilbehørsheftet lå ute tilsynelatende helt komplett. Jeg har korrigert dette i bloggen, og så lurer jeg på om det virkelig hadde vært verdt å kjøøøøpe heftet om luen var det eneste du ville ha. Skal vel ikke så mye til for å legge opp 88 masker, øke med 44 etter vrangborden og deretter forskyve ett ribbemønster med jevne mellomrom :)

  SvarSlett
 2. Se der ja, må passe på så ikke Vetle ser den her nå. Har ikke tid til å strikke flere luer akkurat nå:-)

  SvarSlett
 3. Stilige luer du har strikket, likte Odessa-lua spesielt godt.

  SvarSlett
 4. Så flott StarWars lue! :D Kjempe kul.
  Og flott Odessa lue under.
  Og så supert at du har lagt ved mønter, for jeg har lett etter den noen dager nå. Strikket de før, og hadde lyst til å strikke noen igjen, men fant ikke oppskriften min :P

  Takk for hyggelig kommentar i bloggen min, og ha en flott soldag

  SvarSlett
 5. Kjempe tøff lue. Regner me gutten din er kjempe fornøyd!

  SvarSlett
 6. Det er luen sin det, flott for tøffe gutter.

  SvarSlett