mandag 15. mars 2010

En UFO er blitt FO, en gevinst er blitt en halsJeg startet i november på et sjal i alpaca, men av grunner jeg ikke husker (tror gjerne det var pga jeg gikk tom for garn), så ble det liggende. Og det har lagt og skult på meg i strikkeboksen, hver gang jeg har kastet et blikk ned i den. Derfor har jeg unngått å kikke i boksen og heller kjøpt nytt garn i stedet når jeg skulle strikke noe nytt (kan iallfall bruke det som en unnskyldning for at lageret av garn øker og øker *rødme* )
Nuvel, en dag for litt siden, måtte jeg ta meg selv i nakkeskinnet og begynne på igjen. Og overraskende nok, så var det veldig gøy å strikke. Strikket på pinne nr 4mm, litt over to nøster gikk med. Drops alpaca. Mønsteret heter Lace Ribbon scarf
Og så til gevinsten min. MayaB hadde konkurranse i bloggen sin, og jeg var så heldig å vinne. Og på torsdag dumpet en pakke ned i posten min, med deilig Viking Pure Milk fiber. Utrolig mykt og godt garn, som ikke klør. Og jeg strikket en hals til lillegutt av det, en Ambitus Strikket på pinne nr 3.5mm, litt for tykke pinner til garnet, men det gikk greit.

7 kommentarer:

 1. Flott skjerf ...godt det har blitt en FO ;o) Og Milk fiber garnet ser utrolig lekkert ut...flott hals du har strikket av det ;o)

  SvarSlett
 2. Den halsen så fantastisk myk og god ut, og et nydelig skjerf!

  SvarSlett
 3. Utrolig pent skjerf. Og hals er alltid godt! Aldri prøvd det garnet, men høres ut som om det bør prøves.

  SvarSlett
 4. Så flott det skjerfet ble! Tenker det garnet er deilig og mykt jeg!

  SvarSlett
 5. Jeg har ikke testet det melkegarnet, men jeg har kjent på det:)) og det er deilig mykt. Fint skjerf forresten.

  SvarSlett
 6. Flott skjerf! Kanskje ei oppskrift eg burde prøve... Og melkegarnet er mjukt og godt, det veit eg:)

  SvarSlett