torsdag 30. september 2010

Rosa sløyfe


Oktober er tid for rosa sløyfe-aksjonen. Siden vi som driver strikke og syblogger som regel er kvinner, bør denne aksjonen være spesielt aktuel for oss. Min blogg er derfor rosa denne måneden, og jeg er medlem av gruppa Hobbyrosa på Ravelry. Hun som driver denne gruppa, har tatt initiativ til å lage en salgsblogg, der vi hobbyister kan bidra med ting vi har laget, for salg der inntektene går til brystkreftsaken. Besøk gjerne salgsbloggen, bidra med saker du har laget, eller løp og kjøp. Støtt ellers aksjonen der du bor, sløyfene blir nok solgt over alt.

4 kommentarer:

 1. Kjemp flott tiltak !
  Hilsen Wenche

  SvarSlett
 2. Et tiltak det står respekt av!

  Joda,garnet skal nok få "ben å gå på".Ingen tvil om det!:))

  SvarSlett
 3. Dette er en åpen invitasjon for dere alle til å bli en del av den største organisasjonen i verden og nå toppen av karrieren. Når årets rekrutteringsprogrammer begynner og vår årlige høstfest er nesten for hånden. Stormesteren ga oss mandatet til alltid å nå mennesker som deg, så benytt anledningen og bli med i den store Illuminati-organisasjonen, bli med i vår globale enhet. Ta med de fattige, trengende og talentfulle til
  Fremtredenen av berømmelse og rikdom. Få penger, berømmelse, krefter, sikkerhet, få.
  anerkjent i din virksomhet, politiske karriere, stiger til det høyeste i hva du enn gjør
  Beskyttet åndelig og fysisk! Alt dette vil du oppnå i
  et glimt av øyne

  Illuminati har ingen tilknytning til Satanisme, Luciferisme eller noen religion. Mens våre individuelle medlemmer har lov til å følge uansett hvilken guddom de velger, opererer vi utelukkende til fordel for og beskyttelse av den menneskelige arten.

  Aksepterer du å være medlem av denne nye Illuminati verdensordenen?
  Ring & WhatsApp +19735567426
  �� carlosmacdonald234@gmail.com

  SvarSlett