onsdag 22. desember 2010

Adventskalender til strikkegale



l

I dag er det 4 nye luker som er åpnet. Jeg er så heldig å få så flotte gaver, og nå har jeg funnet ut at det er Strikemix (Mamazan) som er min kalendervenninne. Jeg har nå fått to sjokoladenisser, som min sønn spiste full fart. Så har jeg fått enda et nøste med garn i blåtoner. Aner ikke hvilket garn dette er, men er det ikke flott? Øyesminkefjerner og fotbadsåpe har jeg også fått. Nå er det bare to dager igjen, og jeg kommer til å savne kalendergavene. Tusen takk til deg, min venn


I dag er det 18. desember, og jeg har åpnet 3 nye pakker i kalenderen min. 16. desember fikk jeg et nøste Fritidsgarn fra Sandnesgarn. I herlige lillatoner. Jeg har faktisk aldri strikket med dette garnet før, så det skal bli spennende. 17. desember fikk jeg et lite nøste Candy bomullsgarn, i mye mørkere lilla enn det bildet viser. Nå har jeg nok til en klut. 18. desember fikk jeg enda et nøste med Silke Alpakka i brun, så nå har jeg 2 nøster. Hva skal jeg strikke av det da?


I dag er det 15. desember, og 3 nye kalendergaver er åpnet. 13. desember fikk jeg nye sjokoladekuler. Litt mokkasmak på de, herlig. 14. desember fikk jeg et nøste Drops Silke Alpakka. Nydelig deilig garn, har aldri prøvd før. Nå må jeg finne noe lurt å strikke av det. 15. desember fikk jeg to peanøttsjokolader. Jeg lurer på hvor min venninne har kjøpt dette? Har aldri sett slike i butikken. De er allerede spist opp, en til mor og en til lillegutt som er hjemme med sår hals i dag.

I dag er det 12. desember, og tre nye luker er åpnet siden sist. Søsteren til det røde Jærbogarnet, i lille fikk jeg 10. desember. 11. desember fikk jeg gull. Gullgarn som skal bli artig å lage effekt av. I dag 12. desember fikk jeg et nydelig garn, i blåtoner. Jeg vet ikke hvilket garn det er, for det har ingen beskrivelse. Deilig er det iallfall.



Kalenderen min fra min kalendervenninne på Norsk Strikkeforum kom endelig frem i dag. Så jeg er så heldig at jeg har fått åpne 7 pakker på en dag. Tusen takk til min kalendervenninne, som ser ut til å ha laget en super kalender. Aner ikke hvem du er, men skal vel finne det ut til slutt.


To nye gaver er åpnet. Og i luke 8 lå det en oppskrift på et fantastisk flott sjal. Cherry Surprise Shawl av Preita Salyer. I luke nr 9 fikk jeg drops. Lekre drops å se på, og herlige på smak. De lever nok like lenge som sjokoladen jeg har fått......






13 kommentarer:

 1. Så kjekt å opne 7 gåver på ein dag! :) Flotte gåver du har fått. Ha ein fortsatt fin kveld.

  SvarSlett
 2. Ang julekulene så har eg i grunn berre sett etter andre sine julekuler som det er lagt ut bilete av på nettet. ;) Eg kan evt prøve å scanne mønster til helga viss du vil, eller om du veit om noko mønsterdiagram ein kan teikne inn i på nettet, så kan eg sende dei slik til deg. ;)

  SvarSlett
 3. Flotte gaver du har fått.
  Mange fine julekuler og luer du har strikket.
  Takk for kommentaren i bloggen min.

  SvarSlett
 4. Heisan du. Heldige deg som får kalendergaver fra en fremmed. Så spennende.
  Klæm Susanne

  SvarSlett
 5. Den som venter på noen godt, venter ikke forgjeves ! Flotte pakker du har fått. Kos deg med resen - men husk - bare en pakke om dagen fra nå :)

  SvarSlett
 6. Endelig var vente tiden over. Det har nok vært noen lange dager,men for en glede å kunne åpne hele 7 herlige pakker da.

  SvarSlett
 7. Mange fine gaver på en gang! Og de dropsene så spennende ut.

  Ha en god helg!

  SvarSlett
 8. Hei.Gratulerer så mye med kjempe fin gave og kjempe fin kalender.Ønsker deg en riktig fin førjulshelg.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 9. Gratulerer med flott kalender. Tenk å få åpne 7 pakker på en gang.....

  SvarSlett
 10. En deilig jul ønskes deg og dine, snuppa! =)

  Stor klem m og Ebba

  SvarSlett