mandag 6. desember 2010

Julekuler - Arne og CarlosJupp, så havna jeg på kulekjøret jeg også. Jenta vår sin skyld, helt sant. Nå er det blitt 12 kuler, og jeg har nesten ikke garn igjen. Jenta har bestilt en i blå og lilla, så jeg skal se om jeg har noen rester. Og mer fyll til kulene har jeg kjøpt, så flere kuler blir det nok.... Og jeg har bare en oppskrift, på åttebladroser, så jeg tror nok jeg må kjøpe meg noe annet. Fant reinsdyr på nett, etter at Papirkurven hadde funnet en del gratis oppskrifter. Og så har jeg hørt rykte om at det er oppskrift på kuler i denne ukas Hjemmet, uten at jeg er helt sikker på det.

21 kommentarer:

 1. Så flotte julekuler du har laga!! Har strikka slike eg og, veldig kjekt å lage. Ha ein god dag:))

  SvarSlett
 2. Flotte kuler =) Det er en oppskrift i Hjemmet denne uka, men mener å huske at det var åttebladsrose.

  SvarSlett
 3. Kjempe fine julekuler =)

  SvarSlett
 4. de var flotte! Storproduksjon må jeg si :) Ha en flott dag :)

  SvarSlett
 5. Så mange flotte julekuler du har fått laget! Her har jeg boka med masse mønster, men ikke en kule har jeg laget foreløpig. Godt det fortsatt er litt tid igjen til jul! :)

  SvarSlett
 6. Så stilig kulene ble på treet ute! Jeg har ikke strikket en eneste kule, men jeg fikk oppskrift og garn i kalenderen min så vi får se...

  SvarSlett
 7. Mange flotte julekuler du har laget. Jeg har boken, men har kun fått strikket én kule, og den ligger fortsatt her, helt flat som en pannekake. Må se om jeg kan få gjort noe med det snart, for jeg har jo LYST på flere julekuler. :)

  SvarSlett
 8. Mange flotte kuler ;o))) Har ikke kommet igang enda...begynner vel å haste hvis noen skal være klare i år ;o)

  SvarSlett
 9. Oj, du er produktiv! De er kjempefine :-)

  SvarSlett
 10. Så fine kuler du har strikket! Jeg synes det er bra at datteren din har fått deg til å strikke disse kulene, for de var fine;)

  SvarSlett
 11. Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min :) Setter stor pris på at du tok deg en tur innom.
  Kjempe fine kuler du har striket. Jeg har kjøpt meg boka, men ikke prøvd å strikket noen enda. Men nå fikk jeg skikkelig lyst :)

  SvarSlett
 12. Wow! De var kjempefine. Jeg kom halvveis i min første, men så var det tilbake til luer igjen gitt...

  SvarSlett
 13. Mange fine julekuler du har laget. Jeg har også strikket en del julekuler og jeg tenker det blir noen til før jul. Ha en riktig fin natt.

  SvarSlett
 14. For en produksjon! Har du flere timer i døgnet enn meg??? Kunne tenkt meg et par timer ekstra,nemlig.;)

  Flotte kuler!:)

  Ønsker deg en herlig dag!

  SvarSlett
 15. Så mange flotte julekuler du har laget! Jeg har kjøpt boka, men ikke strikket en eneste en enda.. Takk for hyggelig kommentar hos meg, og riktig god helg! Hjertelig hilsen Hanne.

  SvarSlett