mandag 13. desember 2010

Kuler og pulsvarmereEt par Felisis pulsvarmere har ligget ferdig en stund i stua, jeg har bare ikke sydd de sammen. Men sist uke gjorde jeg de ferdige. Strikket i Sandnes Alpakka, rester etter Mariusgenseren. Et nytt par er i produksjon, den ene er ferdig, og jeg er så lei de at jeg vet ikke når den andre kommer på pinnene.
Så har jeg strikket to nye julekuler, en i pt2 garn, og en i rester alpakka (rester etter mariusgenseren dette også) Alpakkakulen blir mindre enn de andre, men det gjør ikke noe. Fyllet i de er et annet fyll enn de første, og det er litt vanskelig å få de runde med dette fyllet. En kule til er strikket, etter bestilling fra min datter. Den har hun tatt med seg, så jeg har ingen bilde enda.

8 kommentarer:

 1. Nydelige pulsvanter og strikkede kuler:)

  SvarSlett
 2. Kjempe fine pulsvanter og kjempe fine julekuler =)

  SvarSlett
 3. Kjempe fine pulsvanter og kuler! Jeg er så misunnelig på dere som har tid til å bruke førjulstiden til slikt;) Tror det blir noen kuler etter jul her;) kanskje jeg har mange til neste jul;)

  SvarSlett
 4. Fine pulsvarmere og fine julekuler§

  SvarSlett
 5. Så flotte kuler og fine pulsvarmarar. Men eg skjønar du vart lei pulsvarmarane, det vart eg og etter 2 par. ;) Eg har egentlig blitt litt hekla på Bronte's mitts (sjå i bloggen min), og har allereie fått bestilling på fleire. Synes dei er kjempefine. Ha ei fin veke.

  SvarSlett
 6. Du etterlyser tovet vin katt.

  Jeg viste jeg hadde sett en slik men måtte lete litt, du finner den her og den ligger helt nederst.

  [url]http://ingrids-selvkomponerte-oppskrifter.blogspot.com/search/label/*VINFLASKE-SKJULER[/url]

  Her finner du katt + mange andre varianter og du finner også for kartongvin.

  Her er linken til bloggen til Ingrid's Strikkerier og Ingrids Selvkomponerte oppskrifter.

  [url]http://ihkdesign.blogspot.com/[/url]

  fikk ikke lagt ut dette på forumet og siden jeg ikke har med mailadressen din så får jeg prøve lykken her.

  SvarSlett
 7. Hei.Kjempe fine pulsvanter og kuler.Nydelig mønster og farger.Ønsker deg en riktig fin førjulsuke videre.Klem fra Bodil.

  SvarSlett