tirsdag 8. mars 2011

Nessie - bitt av basillen
Pakkalakka (obs, den sauen i bloggen lager lyd ;) ) er en artig dame, full av sprell og inspirasjon. Og hun har startet en basill på Norsk strikkeforum i det siste. Basillen heter Nessie og kan finnes på dansk her . Om du ikke skjønner så godt dansk, ligger den på engelsk på ravelry . Jeg skulle strikke et sjal til min niese som ikke orker tanken på å ha ull på kroppen, og har nå prøvd å strikke det i wollmeise, som ikke kjennes ullaktig ut. Hun har kjent på garnet, og tror det kan gå. Nå er jeg litt usikker på om hun egentlig er så glad i grønn (pluss at jeg likte godt sjalet selv), så kanskje det blir en ny nessie i en annen farge ;)
Strikke i wollmeise, 100g gikk med. Pinne nr 3.5mm. Det ble litt lite, siden jeg ikke leste hele oppskrifta før jeg la opp *plystre* Der står det nemlig at om man går ned på pinnestørrelse og tynnere garn, så skal man øke maskeantallet ganske betraktelig.

9 kommentarer:

 1. Blitt smittet av basillen du også ja ;o)))
  Nessien din ble kjempeflott ;o) Nyydelig farge !

  SvarSlett
 2. Så nydelig den ble!
  Flott grønnfarge på garnet også :)

  Og skjønner godt man kan bli bitt av en slik basill ;)

  SvarSlett
 3. *gliiiiiiser*

  Så gøy å se at basillen sprer seg! :) Skikkelig luksus-Nessie dette jo - lekker!

  PS.
  Har sendt sauen tilbake til bondegården sin nå ;-)Han var sulten støtt stakkar, og jeg var visst ikke særlig til bonde *knis*

  SvarSlett
 4. Herlig! Nessie har så artig form! Mitt sjal ble rekket opp igjen, tror jeg brukte feil garn. Det ble i alle fall ikke fint. Men nå fikk jeg lyst til å prøve igjen!

  SvarSlett
 5. Pakkalakka kommer stadig med basiller git! Jeg blei bitt av kjolebasillen, men foreløpig gått tørr av Nessie'n;)

  SvarSlett
 6. Fine Nessie! Likte godt sokkene og herrevesten også - ser jo bare ut som om du har strikket striper på vesten så det gjør vel ingenting:-) Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg! Hjertelig hilsen Hanne.

  SvarSlett