mandag 7. mars 2011

Sokker ThujaDet var noen nøster med garn igjen etter vesten til svigerfar. Jeg tenkte at jeg skulle strikke sokker til han, og valgte Thuja mønster. Hvor hodet mitt var når jeg la opp, det skal være uvisst, for 44 masker til sokker til menn i garnet Falk, det passer bare ikke det. Ikke med min strikkefasthet, iallfall. Så det ble sokker til vår datter, eller til meg, jeg klarer akkuratt å presse føttene i de, uten at de blir så stramme at de blir kalde. Enda har jeg nesten ett nøste igjen, pluss en del av det lysegrønne i stripene på vrangborden på vesten, så kanskje det blir en lue til svigerfar.

2 nøster gikk med, på pinne nr 3.5mm (at ene tåa er litt skeivt felt av, får jeg skylde på skravlinga på strikketreffet i Bergen, jeg hadde nok ikke hodet mitt med meg der heller, lol)


7 kommentarer:

 1. Heei :) Kjempe fin sokker :) Kunne ønske jeg klarte og strikke sokker jeg :)

  SvarSlett
 2. Nydelige sokker, ser skikkelig gode ut å ha på! Må visst putte på litt flere masker hvis de skal passe på mannen ja, men heldige datra!!

  SvarSlett
 3. Flotte sokker ;o) Dattern sikkert fornøyd med nye sokker....strikketreff kan for føre til at hodet ikke er helt med...hihi, men veldig hyggelig da ;o)

  SvarSlett
 4. Flotte sokker, og regner da med at mottaker av de blir fornøyd :) Kan jo ikke noe annet ;)
  Likte godt fargen på den, og de så utrolig gode ut og ha på føttene :)

  SvarSlett
 5. *knis*

  Så heldig dattra er som fikk bestefarsokker da ;-) men fine sokker :)

  SvarSlett
 6. Så heldig svigerfar er som også får så fine sokker:)

  SvarSlett
 7. Hender man kobler litt feil! Men sokker blei det jo, dog til en annen mottaker;)

  SvarSlett